Autor:
Anca Simionescu
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 104 Vizualizari

Solistul Carla’s Dreams

Artiștii de peste Prut spun că momente omise din clipul care a circulat online arată momentele în care au fost agresați

Invitați marţi, la Dimineaţa-n Mare Fel pentru a cânta live noul single, “Imperfect”,   Carla’s Dreams au răspuns întrebărilor lui  Bogdan, Shurubel şi Ionuţ despre concertul din Târgovişte care a fost oprit din cauza unui bărbat care a aruncat cu bani spre artişti.

Solistul trupei a ţinut să precizeze că nu a fost nimic grav, ci doar o problemă de organizare şi de securitate. Ei nu au pretenţii de la public ca acesta să se comporte într-un anumit mod, iar, în unele situaţii, aruncatul cu bani este o chestie frumoasă. Dar există o limită, pe care acel bărbat a încălcat-o. De aemenea, solistul spune că încercările multiple de a transmite bani în timpul evoluării pe scenă, dar și faptul că unii spectatori au vrut să-i dea gluga jos din cap l-au determinat să părăsească concertul.

Pentru a destinde puţin atmosfera, echipa de la Dimineaţa-n Mare Fel a aruncat cu felicitări în solistul Carla’s Dreams, toate inscripţionate pe bancnote special realizate.

„În privința concertelor, nu există niciun fel de reguli. Noi mereu am interacționat cu publicul”, spune solistul Carla s Dreams. El a adăugat că omul respectiv a fost pus ca să facă acel gest. Noi nu am reacționat două zile pentru că ne gândeam

Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au întrebat pe solistul Carla’s Dreams şi despre problema conturilor false de Facebook, ale căror administratori le cer fetelor poze în lenjerie intimă.

“Sunt vreo 30 de profiluri false. Pe de o parte, e foarte rău că asta se întâmplă, pe de altă parte, dacă tu crezi că cineva îţi cere poze în lenjerie pe net, pentru clip…”, a spus solistul.

Cât despre piesele ce urmează să fie lansate, Carla’s Dreams are câteva pregătite pentru această toamnă. Noile single-uri vor fi în limba română, nu vor avea nimic în comun cu radioul, dar speră să placă publicului.

Tag-uri:
Trupa Carla, Mare Fel, Carla’s Dreams, targoviste, radio 21

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla’s Dreams, prima reacție în SCANDALUL DIN TÂRGOVIȘTE: „În unele situaţii, aruncatul cu bani este o chestie frumoasă”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/carlas-dreams-la-radio21-4-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/carlas-dreams-la-radio21-4-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 104 Vizualizari Solistul Carla's Dreams Artiștii de peste Prut...

Preluat de la EVZ