loading…

Brad Pitt (52 de ani) a confirmat faptul că soția sa, Angelina Jolie (41 de ani), a înaintat actele de divorț, și s-a declarat foarte trist din această cauză. El solicită presei liniștea necesară pentru ca cei șase copii ai cuplului – trei adoptați și trei biologici – să poată trece peste acest moment.

Sunt foarte trist pentru toate acestea, dar acum mai important este binele copiiilor noștri. Rog amabil presa să le ofere liniștea pe care o merită în acest moment“, a subliniat Pitt într-un comunicat adresat revistei People.

Cuplul ‘Brangelina’ – unul dintre cele mai respectate din lumea showbiz-ului – are șase copii. Trei dintre ei sunt adoptați – Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) și Zahara (Etiopia), iar ceilalți trei biologici – Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Pe același subiect: Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt! Actrița îl acuză de o apropiere față de Marion Cotillard, probleme cu drogurile și în a-i educa pe copii – GALERIE FOTO

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/brad-pitt-confirma-divortul-de-angelina-jolie-sunt-foarte-trist-28963.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/brad-pitt-confirma-divortul-de-angelina-jolie-sunt-foarte-trist-28963-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv