Autor:
Iulia Iancu
| miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Un atac armat a avut loc într-o biserică din Capitală. Agresorul, un tânăr de 20 de ani l-a atacat cu cuţitul pe administratorul bisericii Sfântul Anton din Centrul Vechi.

Tânărul de 20 de ani a intrat agitat în biserică, a stat câteva momente, uitându-se la icoane, apoi, nervos, a scos un cuţit, ameninţându-l pe administratorul bisericii, care se pregătea să deschidă la acea oră ușile lăcașului de cult, precizează Antena3.

Tânărul l-a ameninţat pe bărbat că biserica este casa lui, l-a gonit pe administrator și a închis biserica. Scăpat de primejdie, administratorul a sunat la poliţie, iar oamenii legii l-au găsit pe agresor ascuns în spatele unei icoane, unde se pregătea să adoarmă. 

În faţa ofiţerilor, tânărul şi-a recunoscut fapta. După ce au făcut verificări, polițiștii au descoperit că tânărul e domiciliat în Botoșani și are vârsta de 35 de ani, iar în posesia sa au descoperit câteva pachete în care se bănuieşte că ar exista substanţe etnobotanice. Tag-uri:
atac, biserica, atac cu cutitul

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atac cu CUŢITUL într-o BISERICĂ din Capitală. Agresorul s-a baricadat în lăcaşul de cult.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sf-anton-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sf-anton-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Iulia Iancu | miercuri, 21 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Un atac armat a avut loc într-o...

Preluat de la EVZ