Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 102 Vizualizari

Baietel atacat de leopard

Un filmuleţ în care un leopard atacă un băieţel a fost publicat de jurnaliştii britanici de la Daily Mail şi a ajuns viral din cauza scenelor ce pot afecta emoţional pe cei care le privesc.

Adus la grădina zoologică de părinţi, băieţelul din imagini a fost lăsat să întărâte felina. Nu a durat mult şi animalul a atacat. Din fericire, leopardul a făcut-o fără vreo urmare pentru copil, întrucât acesta era protejat de un geam gros din plastic.

Totuşi, comportamentul părinţilor a fost aspru criticat pe reţelele de socializare întrucât un asemenea atac poate avea urmări grave asupra psihicului micuţului, chiar dacă părea că acesta se distra.

Spre finalul filmuleţului se vede chiar cum acesta se sperie şi se retrage din faţa felinei care îşi arăta colţii din ce în ce mai ameninţător.

Părinţii micuţului nu au realizat ce se întâmplă şi au continuat să râdă chiar şi când copilul lor a fugit de felina însetată de sânge.

Tag-uri:
baietel, leopard, baietel atacat de leopard, imagini socante, scene socante, video scene socante

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acest BĂIEŢEL a fost ATACAT DE LEOPARD. Urmează SCENE ŞOCANTE, care pot afecta emoţional | Video.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/baietel-atacat-de-leopard-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/baietel-atacat-de-leopard-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 102 Vizualizari Baietel atacat de leopard Un filmuleţ în...

Preluat de la EVZ