Autor:
Georgeta Petrovici
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 38 Vizualizari

Trei tineri care cultivau cannabis în grădinile caselor de la țară au fost săltați, marți, de polițiștii de la Crimă Organizată Caraș Severin. Aceștia au plantat cannabis în grădini și în ghivece, iar acum se apucaseră să recolteze plantele.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Caraș- Severin și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit trei culturi de cannabis, în județul Caraș- Severin, în zona localității Bozovici.

”În urma percheziţiilor, au fost depistate culturi ilicite de droguri, fragmente vegetale mărunțite și instrumente necesare prelucrării acestora, în vederea consumului sau distribuirii. Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale. La activităţi au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă”, informează Cecilia Dănăeț, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Pe lângă culturi, cei de la Crimă Organizată au găsit și câteva kilograme de cannabis gata preparat pentru vânzare.

Tag-uri:
Acțiuni Speciale, Poliție Județean, Protecție Internă, Cecilia Dănăeț, Poliției Caraș, Crimă Organizată, cannabis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viața la țară. Unde au fost descoperite trei grădini pline cu cannabis.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/foto-cannabis-1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/foto-cannabis-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Georgeta Petrovici | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 38 Vizualizari Trei tineri care cultivau cannabis în grădinile...

Preluat de la EVZ