loading…

Un deținut în vârstă de 48 din Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad care executa o pedeaspă pentru furt calificat și a aflat de câteva zile că a fost condamnat la 15 ani de închisoare într-un alt caz de furt a fost găsit, azi, spânzurat în baia camerei în care era încarcerat.

Deținutul executa o pedeaspă pentru furt, dar era trimis în judecată și în alte dosare, transmite Mediafax.

Marți dimineață, bărbatul a mers în toaleta celulei și când au văzut că nu mai iese, colegii de cameră au alertat gardienii, care l-au găsit spânzurat.

“Colegii de cameră ai deținutului au informat supraveghetorul, care a alertatat personalul medical, s-au făcut manevre de resusitare și s-a solicitat în sprijin un echipaj SMURD, dar din păcate măsurile nu au mai avut niciun efect”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranță Arad, Eduard Magold.

Conform unor surse, bărbatul din orașul Victoria, județul Brașov, care executa o pedeaspă de 1 an și 4 luni pentru furt calificat, primise, în urmă cu câteva zile, o altă condamnare și mai mare, de 15 ani, la Curtea de Apel Galați, tot pentru furt calificat.

Conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă și, conform procedurii, a sesizat Poliția și procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru a face cercetări în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-detinut-a-fost-gasit-spanzurat-in-penitenciarul-de-maxima-siguranta-arad-28931.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/un-detinut-a-fost-gasit-spanzurat-in-penitenciarul-de-maxima-siguranta-arad-28931-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv