loading…

Rețeaua socială Twitter a anunțat, luni, într-un tweet, că fotografiile, clipurile video, sondajele și imaginile animate tip GIF au fost excluse de la limita de 140 de caractere a unui astfel de mesaj, informează CNN.

Compania a transmis un mesaj, în mai, privind extinderea numărului de caractere permise într-un tweet precizând că schimbările vor avea loc lunile următoare, potrivit Agerpres.

”Acest lucru va face ca discuțiile pe Twitter să fie mai facile și mai directe”, a explicat atunci într-o declarație un manager de produs de la Twitter.

Despre această schimbare de strategie s-a zvonit multă vreme — inclusiv despre faptul că limita de caractere va fi extinsă până la 10.000 — însă directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a temperat în martie aceste speculații.

“Conceptul conciziei, vitezei și conversațiilor live — faptul de a putea să te gândești la ceva și să îl exprimi instantaneu în cuvinte — asta este cel mai important”, a explicat acesta.

”Atât timp cât lucrurile rămân rapide, ușoare, simple și expresive o să facem tot ce putem ca experiența Twitter să fie una și mai bună”, a completat Dorsey.

Deși anunțul inițial viza de la această excepție și răspunsurile pentru utilizatori la care se folosește simbolul ”@” în fața numelui, compania a declarat pentru CNN că acest lucru va fi disponibil în curând.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/twitter-a-renuntat-oficial-la-limita-de-140-de-caractere-insa-doar-in-anumite-conditii-28948.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/twitter-a-renuntat-oficial-la-limita-de-140-de-caractere-insa-doar-in-anumite-conditii-28948-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv