Autor:
Radu Andreea
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 36 Vizualizari

Bogdan Diaconu

Bogdan Diaconu a postat pe pagina de Facebook programul de guvernare al PRU, prezentând cele mai importante 10 puncte prioritare ale planului.

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a prezentat cele mai importante 10 ale programului de guvernare al Partidului România Unită.

Redăm integral mesajul postat pe Facebook de către politician: 

Vă propun spre dezbatere cele 10 puncte prioritare ale programului de guvernare al Partidului România Unită, dar și 10 rele pe care le stopăm, pentru că România și românii constituie prima și singura noastră prioritate!

1. Mărim salariul minim pe economie la 2.000 de lei.

2. Susținem cooperativizarea prin înfiinţarea unor asociaţii de producători și alocarea sumei de 1 miliard de euro, sumă provenită din fonduri UE, dar și de la bugetul de stat.


3. Acordăm ajutoare de stat numai companiilor românesti.

4. Avem obiectiv să realizăm Independenţa energetică totală a României. Asigurăm subvenţionare directă a CEO şi CNN şi menţinerea SEN interconectat – cărbune-hidro-nuclear.

5. Susținem înființarea a 1.000 de grădiniţe noi cu program prelungit. În Uniunea Europeană, România este pe locul al treilea în rândul statelor cu cel mai mare declin demografic.

6. Înființarea a 8 spitale regionale, lucru absolut necesar având în vedere închiderea a zeci de spitale din ţară, care a generat mari probleme în randul românilor.

7. Angajarea a 50.000 de şomeri prin programul NEETS, program care se ocupă de persoanele care nu sunt încadrate profesional și nu urmează niciun program educațional sau de formare.

8. Daciada este un program care sprijină 100.000 de copii să facă sport și care iși propune plata suplimentară a 2.000 de profesori pentru activităţi extraşcolare.

9. Prin programul Hipocrat, 20.000 de medici vor fi platiţi lunar, suplimentar cu 200 euro/lună pentru formare profesională.

10. Întărirea Armatei Române prin angajarea a 30.000 soldaţi și alocarea a 2% din PIB, in vederea asigurării apararii țarii în contextul amenințărilor externe.

Partidul România Unită spune STOP:

1. Vânzării pământului către străini. Orice vânzare a pamântului românesc se va face doar către români, statul având drept de preemţiune. Orice moştenire între cetăţeni străini va fi interzisă.

2. Colonizării României cu refugiaţi.

3. Restitutio In Integrum. PRU propune verificarea tuturor hotărârilor judecătoreşti şi despăgubirilor acordate pâna acum.

4. Privatizării companiilor strategice: Romgaz, Hidro, Trasgaz, Transelectrica.

5. Programelor FMI de îndatorare a României.

6. Parazitării statului şi creării unui stat paralel de către ONG-urile lui Soros.

7. Reexportului de medicamente ieftine.

8. Defrişării pădurilor şi exportului de lemn neprelucrat.

9. Distrugerii capitalului românesc şi controalelor suprapuse şi excesive ale DNA şi ANAF.

10. Abuzurilor procurorilor DNA


INTERVIU. Bogdan Diaconu, președintele PRU: Partidul își va face campanie promovându-l pe fostul premier, deși acesta este membru PSD. Dacă votați PRU, votați Ponta prim-ministru!


Tag-uri:
Bogdan Diaconu, pru, psd, victor ponta, programul de guvernare al PRU, PRU program, PRU program guvernare, Partidul Partidului România Unită

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRU și-a lansat programul de guvernare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/diaconu_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/diaconu_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 36 Vizualizari Bogdan Diaconu Bogdan Diaconu a postat pe pagina...

Preluat de la EVZ