loading…

Prețul barilului de petrol a scăzut cu 0,6%, la 43,05 dolari în New York, aproape de minimul ultimei luni, pe fondul speculațiilor că supra-oferta din piață va fi susținută în continuare.

Producția din Nigeria începe să crească după un armistițiu cu militanții, care a dus la reluarea producției în zonele afectate de război. Datele legate de rezervele SUA care vor fi publicate miercuri ar urma să arate o creștere de 3,13 milioane de barili săptămâna trecută.

Cuprul a scăzut cu 0,5% în Londra, extinzând scăderea de luni de la maximul ultimului an, iar aluminiul a câștigat 0,1%.

Rio Tinto Group, a doua cea mai mare companie minieră din lume, a spus că devine optimistă legată de perspectivele pieței materiilor prime, în condițiile în care ultimele date arată că piața construcțiilor din China își revine, ceea ce va duce la o reluarea e importurilor.

Aurul a crescut de la minimul ultimelor două spătămâni, avansând cu 0,2%.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pretul-barilului-de-petrol-a-scazut-la-43-de-dolari-aproape-de-minimul-ultimei-luni-28922.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/pretul-barilului-de-petrol-a-scazut-la-43-de-dolari-aproape-de-minimul-ultimei-luni-28922-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv