Autor:
Gabriel Mihai
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 27 Vizualizari

Preotul Cristi Dragomirescu / foto: www.jurnaluldearges.ro

Preoții din Argeș au fost îndemnați de ÎPS Calinic să nu facă abuz de mers pe la porțile credincioșilor cu colindatul pentru diverse sume de bani. Dar iată că unii dintre ei și-au anunțat enoriașii că vor merge chiar mai devreme pe la casele lor, pentru a strânge diverse sume de bani și pentru a sfinți locurile respective.

La Stefănești, enoriașii au fost anunțați de acum o săptămână că părintele Dragomirescu urmează să treacă cu „Botezul”, cu mult timp înainte ca acest lucru să trebuiască făcut, potrivit Jurnalului de Argeș.

Se știe deja că părintele Cristi Dragomirescu este o persoană care are destul de multe pasiuni, printre care și mersul cu motociclete sau pictura.

Atunci când nu merge cu motocicletele, acesta pictează diferite lucruri. El a făcut un tablou cu chipul șefului ÎPS Calinic, pe care i l-a dăruit cu prilejul ultimei aniversări.

De asemenea, popa din Ștefănești este cunoscut și ca un fin cunoscător de vinuri de calitate.Tag-uri:
părinte, preot, Cristi Dragomirescu, ÎPS, ÎPS Calinic, Ștefănești, motociclete, motociclist, vinuri fine, tablouri, pictor, pasiuni, vin, Argeș, botez, cu Botezul, enoriași, sfințire

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preotul care nu ŢINE CONT DE gura lumii. Cu ce se ocupă PPĂRINTELE atunci când nu se ocupă de CELE SFINTE.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/popa-dragomirescu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/popa-dragomirescu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Gabriel Mihai | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 27 Vizualizari Preotul Cristi Dragomirescu / foto: www.jurnaluldearges.ro Preoții...

Preluat de la EVZ