loading…

Zeci de percheziții au fost făcute, în această dimineață, de polițiștii constănțeni în județele Prahova și Ilfov, la persoane suspectate de furturi din locuințe, prejudiciul din acest dosar depășind 300.000 de euro, iar 30 de suspecți fiind duși la audieri.

Polițiștii constănțeni și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au efectuat, marți dimineață, 22 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Prahova și Ilfov, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Anchetatorii susțin că, începând cu data de 15 aprilie, membrii grupului infracțional acționau pe raza mai multor județe din țară. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la peste 300.000 de euro.

Polițiștii constănțeni au pus în aplicare și 30 de mandate de aducere a unor persoane, în vederea audierii acestora și dispunerii măsurilor legale.

La acțiune au participat și polițiștii Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului de Intervenție și Acțiuni Speciale și colegii structurilor teritoriale de investigații criminale din inspectoratele de poliție județene Prahova și Ilfov.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/perchezitii-in-prahova-si-ilfov-sub-coordonarea-institutiilor-din-constanta-mai-multe-persoane-retinute-28934.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/perchezitii-in-prahova-si-ilfov-sub-coordonarea-institutiilor-din-constanta-mai-multe-persoane-retinute-28934-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv