Un medic chirurg de la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași a fost trimis în judecată pentru luare de mită, după ce ar fi primit 1.200 de lei pentru a opera o persoană, transmite agenția Mediafax.

Potrivit Direcției Generale Anticorupție, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui D.V., pentru luare de mită și trafic de influență.

Medicul chirurg de la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași a fost prins marți, de către lucrători de poliție judiciară ai DGA Iași, polițiști ai IPJ Iași și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în flagrant, în timp ce primea de la o denunțătoare suma de 1.200 lei, pentru a face o intervenție chirurgicală.

DGA arată că din conținutul denunțului înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași rezultă faptul că medicul a cerut femeii, în urmă cu două zile, 1.200 lei, din care 1.000 lei pentru sine, iar 200 lei pentru medicul anestezist, pentru a-l opera de hernie lombară pe tatăl său.

Conform unor surse judicare, doctorul este considerat unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Iași.

rootstireaActualitate/Esential
Un medic chirurg de la Spitalul Clinic de Urgență 'Prof. Dr. Nicolae Oblu' Iași a fost trimis în judecată pentru luare de mită, după ce ar fi primit 1.200 de lei pentru a opera o persoană, transmite agenția Mediafax. Potrivit Direcției Generale Anticorupție, procurorul de caz din cadrul Parchetului de...

Preluat de la romania ntv