Autor:
Matei Năstase
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 302 Vizualizari

Un interlop din Iași a reușit să bage frica într-o întreagă comunitate, fără ca cineva să aibă curaj să i se opună. Victimele, printre care oameni cu casele incendiate sau bătuți crunt, au făcut zeci de plângeri penale la Poliție, însă oamenii legii nu reușesc să pună capăt terorii.

Potrivit bzi.ro, localnicii au ajuns la limita răbdării și precizează că până și șefului de post îi este frică de acest interlop.

Ciprian Iftimoaia, interlopul cunoscut drept ”Taragot”, a băgat frica în vecinii săi din comuna Schitu Duca din Iași. Ultima sa ”escapadă” s-a petrecut chiar pe 10 septembrie, când și-a sărbătorit ziua de naștere. El a incendiat gospodăria unui vecin.

“Noaptea m-am pornit spre casă și am văzut că venea în urmă mea cineva. Era un copil din vecini, mi s-a părut ceva suspect, dar n-am bănuit nimic. Când am ajuns acasă, la câteva secunde, am văzut flacără mare pe geam. Ardea căpiță de lângă casă, iar focul se extindea la vecini. Am sunat repede la 112 și am reușit să oprim focul. Vecină de peste drum mi-a spus că a văzut trei tineri care au fugit pe uliță, imediat înainte de incendiu. Pe doi i-a recunoscut, un vecin de 19 ani și unul de 14. Am vorbit a două zi cu doamnă Agape, mamă copilului de 14 ani, și m-a rugat să nu-l dau la poliție pe băiat, pentru că el nu a aprins focul, el doar a stat la pândă. El dă de băut la copii, îi tatuează și le spune tot felul de prostii. Cei trei au primit de băut la barul lui Taragot, iar apoi i-a trimis să-mi dea foc la casă. Nu știu de ce, pentru că nu i-am făcut nimic lui Taragot, mi-e frică de el, și nici măcar nu merg la el la bar, dar uitați că la comandă lui mi-a ars casa. Taragot bagă spaima în oameni, la toți le e frică să vorbească, pentru că apoi sunt bătuți. Taragot intră cu bărdiță peste oameni în casă, este atât de agresiv”, a povestit Valică Aparaschiței.

Puteți citi mai multe despre interlopul Taragot pe bzi.roTag-uri:
taragot, vecini, interlop, interlop piroman, victime, oameni batuti, spaima, bardita, politie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului INTERLOPUL TARAGOT a ajuns să bage spaima într-un oraş întreg. PIROMANUL INFRACTOR şi-a TERORIZAT VECINII chiar de ziua lui.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sediul-politiei-schitu-duca-1-copy-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/sediul-politiei-schitu-duca-1-copy-465x390-300x227.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 302 Vizualizari Un interlop din Iași a reușit să...

Preluat de la EVZ