Autor:
Gabriel Mihai
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Forțele Aeriene ale Statelor unite ale Americii vor să-și achiziționeze noi bombardiere, de generație ultraperformantă, pentru a-și putea asigura locul ca fiind cea mai puternică armată din lume. Iar pentru acest lucru, US Air Force și-a comandat de la Northrop Grumman un nou tip de bombardier, denumit Raider B21.

Această companie a câștigat concursul Pentagonului lansat în octombrie 2015, în care se cerea o firmă care să fabrice un nou tip de avion ultraperformant, cu tehnologie de invizibilitate, putere mare de atac și fiabilitate extremă.

Firma care a fost acceptată a făcut o ofertă incredibilă, iar prețul unui singur astfel de aparat s-ar ridica la jumătate de miliard de dolari.

El va fi capabil să bombardeze orice loc din lume, plecând de pe teritoriul SUA. De asemenea, el va fi invizibil pentru radarele sofisticate (adică cele de care dispune Rusia și China).

Anunţând numele viitorului bombardier, secretarul US Air Force Deborah Lee James a avertizat împotriva efectelor unei noi îngheţări a cheltuielilor bugetare americane, în cadrul disputelor între Casa Albă şi Congres, relatează agerpres.

“Vârsta medie a avioanelor noastre este de 27 de ani, cea mai ridicată pe care am avut-o vreodată”, a spus ea. Revenirea la un îngheţ bugetar “ar fi foarte handicapantă pentru US Air Force”, a adăugat Deborah Lee James.

Tag-uri:
avion, radar, bombardament, bombardier, air force, forțele aeriene, US Air Force, SUA, Deborah Lee James, Pentagon, companie, avion ultraperformant, invizibil, avion invizibil, atac, fiabilitate, Rusia, China, America, concept

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iată „MONSTRUL” din cer care poate aduce „IADUL” pe Pământ. Noul BOMBARDIER al SUA arată ingrijorător de puternic | GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/northrop-super-bowl-bomber-ad-cx-750xx2364-1339-92-0_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/northrop-super-bowl-bomber-ad-cx-750xx2364-1339-92-0_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Gabriel Mihai | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Forțele Aeriene ale Statelor unite ale Americii...

Preluat de la EVZ