loading…

Google va ține evenimentul de lansare a noilor dispozitive pe 4 octombrie în San Francisco, unde va prezenta noile smartphone-uri și gadget-uri pentru locuințe, precum și update-urile pentru produse, scrie Bloomberg.

Noile lansări ale Google, care în prezent este parte a Alphabet, vin după o perioadă agitată pe piața smartphone-urilor – lansarea Apple a iPhone 7 și 7 Plus, care nu mai au jack pentru căști și după scandalul cu Samsung Note 7.

Samsung, cel mai mare producător de telefoane cu Android, a avut de suferit după ce mai multe dispozitive Note 7 au explorat sau au luat foc, ceea ce a dus la retragerea de la vânzare a noilor smartphone-uri.

Deși timingul pentru lansarea noilor dispozitive Google nu diferă din trecut, este posibil ca acestea să rămână în umbră, în condițiile în care prima pagină este ținută de Apple și Samsung.

Google ar putea de asemenea introduce și un upgrade la rezoluție mai mare al Chromecast, precum și un hardware pentru realitate virtuală, potrivit Android Police. De asemenea sunt rapoarte care susțin că Google ar urma să renunțe la brandul Nexus pentru telefoanele sale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/google-va-lansa-noile-sale-smartphone-uri-pe-4-octombrie-28938.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/google-va-lansa-noile-sale-smartphone-uri-pe-4-octombrie-28938-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv