Autor:
Melania Stoica
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 342 Vizualizari

Franţa devine prima ţară din lume care a interzis vesela de unică folosinţă

Franţa este prima ţară din lume care a interzis paharele, farfuriile şi tacâmurile de unică folosinţă.

Potrivit realitatea.net, în luna iulie a acestui an, Franţa a interzis pungile de plastic, urmând vesela de unică folosinţă, producătorii având timp până în 2020 să realizeze înlocuitori din materiale biodegradabile.

Scopul acestei măsuri este de a elimina plasticul care se degradează greu şi pentru a elimina o parte din energia folosită pentru a produce aceste obiecte din plastic de unică folosinţă.

Părerile sunt şi pro şi contra acestei măsuri, deoarece aceasta încalcă legile Uniunii Europene de circulaţie liberă a produselor. Totodată, Ministrul Mediului din Franţa a transmis că măsura va afecta familiile sărace, care nu îşi pot permite alte ustensile decât cele de plastic. Tag-uri:
vesela, vesela de unica folosinta, franta, ministrul mediului, materiale biodegradabile

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Franţa – PRIMA ŢARĂ din LUME care INTERZICE obiectele de plastic de UNICĂ FOLOSINŢĂ .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/farfurii-unica-folosinta-50032-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/farfurii-unica-folosinta-50032-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 342 Vizualizari Franţa devine prima ţară din lume care a...

Preluat de la EVZ