Autor:
Dodo Romniceanu
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 159 Vizualizari

Blondă, sexy, sportivă, Elena Sanzharovskaia are numeroşi fani în reţelele de socializare, dar şi în viaţa reală unde cursanţii se înghesuie la orele de fitness pe care le desfăşoară la Moscova. Puţină lume ştie însă că, în 2008, numele femeii în vârstă de 52 de ani s-a aflat pe prima pagină a ziarelor ruseşti după ce a încercat să angajeze un asasin plătit care să-i scurteze viaţa soţului Alexei.

Cei doi avuseseră o dispută casnică iar Elena i-a mărturisit unui prieten apropiat ce ar dori să păţească Alexei. Prietenul s-a dus însă la poliţie, dar femeia a scăpat basma curată după ce a reuşit să convingă echipa de anchetă că are probleme psihice. O perioadă a fost internată într-un spital pentru boli nervoase iar după moartea fiului său Nikita – survenită în urma unui injecţii cu antiinflamatoare – şi-a închis sala de fitness din Moscova.

După ce ani de zile, nimeni nu a mai ştiut nimic de soarta ei, Sanzharovskaia pare să fi renăscut din propria cenuşă.

Are nu mai puţin de 360.000 de followerşi pe Instagram unde postează cu regularitate fotografii şi videoclipuri. Forma sa fizică este admirată de femei din întreaga lume şi multe moscovite se înghesuie la orele sale de fitness. Sfaturile sale – care nu sunt doar despre fitness, ci şi despre menţinere armoniei cu persoana iubită – sunt primite cu entuziasm de către admiratoare. Notorietatea îi aduce şi câştiguri financire semnificative, Sanzharovskaia reuşind de curând să achiziţioneze o locuinţă luxoasă.

Tag-uri:
antrenoare criminala, antrenoare fintness, Elena Sanzharovskaia, Moscova, Nikita, perfida

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Extraordinar de atrăgătoare, exagerat de perfidă. Trecutul tenebros al unei femei celebre care a vrut să-şi elimine soţul cu ajutorul unui asasin profesionist. VIDEO şi GALERIE FOTO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/elena1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 159 Vizualizari Blondă, sexy, sportivă, Elena Sanzharovskaia are numeroşi...

Preluat de la EVZ