loading…

Echipele feminine de handbal angrenate în turul doi al Cupei EHF și-au aflat adversarele, în urma tragerii la sorți care a avut loc, astăzi, la Viena, iar Corona Brașov pare să aibă parte de cel mai dificil oponent, Bietingheim, din Germania.

Toate cele patru echipe românești înscrise în ediția din acest an a Cupei EHF la handbal feminin sunt calificate în turul 2 preliminar al competiției. HCM Roman a acces direct, ca urmare a faptului că a disputat finala Cupei României, în timp ce Corona Brașov, Dunărea Brăila și CSM Ploiești au avansat în competiție în urma unor duble victorii în turul 1, scrie Mediafax.

Corona Brașov s-a calificat în faza următoare încă de acum 9 zile, după ce a depășit HZRK Grude (Bosnia) cu scorul general de 83-33 la sfârșitul unei duble manșe. Într-o manieră și mai categorică s-a calificat și Dunărea Brăila, care în weekend-ul trecut a învins HB Dudelange (Luxemburg) cu 43-12, respectiv 36-10. Bianca Tiron a fost principala marcatoare a echipei în cele două manșe disputate pe teren propriu, cu 17 goluri.

În efectiv redus, CSM Ploiești a câștigat returul cu Neistin (Feroe), scor 31-20, și a acces în turul 2 cu scorul general de 57-44. Rămâne de văzut dacă va mai și evolua în turul doi, pentru că între timp gruparea parhoveană a rămas fără jucătoare și antrenor și este la un pas distanță de a fi exclusă din Liga Națională.

În turul al doilea, doar Dunărea Brăila are o misiune mai facilă pentru a merge și mai departe în competiție.

Advesarele echipelor românești sunt următoarele:

HC Gomel (Belarus) – Dunărea Brăila
Bietigheim (Germania) – Corona Brașov
HCM Roman – Alba Fehervar (Ungaria)
CSM Ploiești – Iuventa Michalovce (Slovacia)

Meciurile se vor desfășura în 15/16 octombrie – turul și 22/23 octombrie – returul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/echipele-romanesti-de-handbal-feminin-si-au-aflat-adversarele-din-turul-doi-al-cupei-ehf-28951.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/echipele-romanesti-de-handbal-feminin-si-au-aflat-adversarele-din-turul-doi-al-cupei-ehf-28951-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv