Autor:
Dodo Romniceanu
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 123 Vizualizari

Codruţ Marta este dat dispărut din 2012

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a declarat că are informații conform cărora trupul lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, s-ar afla într-un subsol al unei vile din apropierea Capitalei.

”Din sursele mele, există oameni care au spus că acesta (Codruț Marta – n.r.) ar fi zidit în subsolul unei vile. Am informația de la cineva că există un martor care a făcut această mărturie în cadru juridic și că ar fi fost presat să facă această mărturie”, a povestit Alina Petre pentru Antena3.

Codruţ Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, în perioada în care acesta era preşedintele ANAF, este dat dispărut din 2012. El a fost dat în urmărire internaţională în acelaşi an.

Poliţia a fost sesizată pe 25 mai 2012 cu privire la dispariţia în împrejurări suspecte a lui Codruţ Alexandru Marta, fostul şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, de către soţia acestuia, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut pe 21 mai.

Ulterior, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin Direcţia de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, a dispus darea în urmărire internaţională prin Interpol a lui Codruţ Alexandru Marta.

Numele lui Codruţ Marta a fost vehiculat în mai multe dosare de evaziune fiscală, fiind cercetat alături de fostul preşedinte ANAF Sorin Blejnar şi de alte persoane cu funcţii de conducere în autorităţi de control ale statului.

În legătură cu dispariţia lui au fost audiate mai multe persoane, cunoscuţi şi apropiaţi ai acestuia, printre care şi Elan Schwartzenberg şi Sorin Blejnar.

Tag-uri:
Codrut Marta, Codrut Marta zidit, Codrut Marta ucis, subsol vila, Sorin Blejnar

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dispărutul Codruț Marta este “zidit în subsolul unei vile”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/codrut-marta-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/codrut-marta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Dodo Romniceanu | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 123 Vizualizari Codruţ Marta este dat dispărut din 2012 Fosta...

Preluat de la EVZ