Autor:
Matei Năstase
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 191 Vizualizari

Un astronaut al NASA, care a petrecut 230 de zile în spațiu, a declarat că extratereștrii există peste tot în universul nostru. El mai spune că viitorul nu arată pre bine pentru omenire.

Potrivit The Sun, astronautul Leroy Chiao spune că este arogant pentru oameni să afirme că extratereștrii nu există și adaugă că viața pe pământ se va sfârși din cauze naturale sau în urma acțiunilor umane.

Totodată, Chiao subliniază că recenta descoperire a unei posibile planete asemănătoare Pământului, numită Proxima b, confirmă suspiciunile sale că universul este plin de viață extraterestră.

Planeta menționată anterior orbitează în apropierea stelei sale și este situată la aproximativ 4.2 ani lumină distanță de Terra.Tag-uri:
pamant, leroy chiao, astronaut, univers, spatiu, extraterestrii, proxima b, suspiciuni, viata, stea, terra

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Declarația care a băgat spaima în OMENIRE: ”EXISTĂ EXTRATEREȘTRII! Viitorul PĂMÂNTULUI este foarte sumbru”. Un astronaut NASA spune tot ”ADEVĂRUL”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/terra-vazuta-din-spatiu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/terra-vazuta-din-spatiu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 191 Vizualizari Un astronaut al NASA, care a petrecut...

Preluat de la EVZ