Autor:
Bianca Zaharescu
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

Răzvan şi Dani

Cunoscut drept un mare cuceritor, în urma relaţiei cu Mihaela Rădulescu, pe care părea gata-gata s-o ducă la altar, prezentatorul TV Dani Oţil pare a se fi cuminţit, nemaiafişându-se de bună vreme cu vreo femeie.

Asta nu înseamnă însă că femeile frumoase nu-i mai stârnesc lui Dani aceleaşi trăiri ca-n vremurile de odinioară, categorie în care intră şi iubita colegului şi prietenului său, Răzvan Simion.

Dani nu s-a putut abţine şi i-a făcut lui Răzvan o mărturisire şoc, chiar în direct.

“M-am mai maturizat. De exemplu, când s-a schimbat Buble cu dansatoarele la noi în cabină, am ieşit afară. În trecut nu aş fi făcut aşa, nu o mai lăsam să plece, o legam de scaun!”, a spus acesta, de faţă chiar cu Răzvan.

Tag-uri:
Răzvan Simion, Dani Otil, lidia buble, otil marturisire, neata cu razvan si dani

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dani OŢIL, mărturisire ŞOC în direct! Ce a făcut prezentarorul cu LIDIA BUBLE, iubita prietenului său….

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/161353-razvan-si-dani-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/161353-razvan-si-dani-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Bianca Zaharescu | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari Răzvan şi Dani Cunoscut drept un mare...

Preluat de la EVZ