Autor:
Simona Stupar
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 60 Vizualizari

Cinci jucători cubanezi de volei au fost condamnați pentru violarea unei femei finlandeze, în timpul desfășurării Campionatului Mondial din Tampere, scrie BBC News.

Cei cinci au fost judecați pentru viol deosebit de grav asupra unei femei din Finlanda, comis în Tampere, la începutul lunii iulie. Un al șaselea jucător a fost achitat.

Jucătorii se aflau în Finlanda pentru o serie de meciuri în cadrul Campionatului Mondial, scrie yle.fi.

Potrivit sursei citate, toți jucătorii vor fi trimiși la închisoare pentru violul în grup care a avut loc la un hotel, în iulie.

Tribunalul din districtul Pirkanmaa a anunțat, ieri, verdictul în cazul sportivilor cubanezi.

Jucătorii se aflau în Tampere pentru a participa la Campionatul Mondial, înainte de Jocurile Olimpice de la Rio.

Patru dintre ei sunt condamnați la cinci ani de închisoare pentru viol, iar al cincilea a primit o pedeapsă de trei ani și jumătate în spatele gratiilor.

Ei au fost arestați în 2 iulie, după ce o femeie a depus o plângere că a fost violată la hotel.

Opt tineri au fost atunci reținuți, dar trei au fost eliberați ulterior.

Cuba a decis să concureze în Olimpiada din Rio fără acești sportivi și a demis doi dintre antrenorii echipei, dar a pierdut toate cele cinci meciuri de la Olimpiadă.

Tag-uri:
finlanda, jucatori, cubanezi, viol, condamnare, tribunal, proces, campionat mondial, tampere

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci SPORTIVI, condamnați pentru VIOL comis în timpul Campionatului Mondial din Finlanda.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/jucatori-cubanezi-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/jucatori-cubanezi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEuropa
Autor: Simona Stupar | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 60 Vizualizari Cinci jucători cubanezi de volei au fost...

Preluat de la EVZ