loading…

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, astăzi, cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a arestului la domiciliu pentru fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.

Decizia nu este definitivă, scrie Agerpres.

Potrivit DNA, în perioada iulie — noiembrie 2008, în calitate de președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu a solicitat și primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro și sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Ulterior, ca urmare a diligențelor depuse de Bogdan Olteanu, Liviu Mihaiu a fost numit, la data de 18 septembrie 2008, în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Procurorii susțin că suma de un milion de euro a fost transferată dintr-un cont din Cipru în contul din Bulgaria al unei societăți înregistrate în SUA și apoi retrasă în numerar în trei zile consecutive. Ulterior, la solicitarea lui Vîntu, banii i-au fost remiși lui Olteanu la biroul unde acesta își desfășura activitatea, în sediul PNL.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/arest-la-domiciliu-prelungit-pentru-bogdan-olteanu-28940.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/arest-la-domiciliu-prelungit-pentru-bogdan-olteanu-28940-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv