loading…

Islamistul Ahmad Khan Rahami, considerat autorul atacurilor cu bombă din statele New York și New Jersey, a fost acuzat de tentativă de omor în urma unui schimb de focuri pe care l-a avut luni cu forțele de ordine, a declarat un procuror local, citat de CNN online.

El este de asemenea acuzat de posesie ilegală de armă.

Autoritățile susțin că Rahami are legătură directă cu atacurile cu bombă de sâmbătă din New York City și Seaside Park, New Jersey, și cu dispozitivele explozive găsite duminică noapte în orașul Elisabeth din statul american New Jersey, potrivit unor surse.

Rahami a fost arestat luni după un schimb de focuri cu poliția. Conform unor surse citate de presa americană, teroristul de origine afgană a fost rănit și reținut după un schimb de focuri cu poliția în zona Linden din statul New Jersey.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ahmad-khan-rahami-presupusul-autor-al-atentatelor-din-sua-a-fost-acuzat-de-tentativa-de-omor-28918.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ahmad-khan-rahami-presupusul-autor-al-atentatelor-din-sua-a-fost-acuzat-de-tentativa-de-omor-28918-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv