Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 36 Vizualizari

Minori la pacanele, in Vaslui

La puţin timp după ce o filmare cu doi minori surprinşi când se jucau la “păcănele”, a ajuns virală pe Facebook, a venit şi reacţia autorităţilor.

Astfel, reprezentanţii Oficiului National  pentru Jocuri de Noroc (O.N.J.N.) au comunicat care au fost primele măsuri pe care le-au luat în cazul minorilor din oraşul Vaslui.

“În dimineața zilei de 20 septembrie 2016, în urma acțiunii de monitorizare a domeniului specific, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc s-a autosesizat cu privire la imaginile referitoare la evenimentul prin care doi minori au fost surprinși în timp ce jucau la aparate de jocuri de noroc tip slot machine, într-un bar din județul Vaslui.

La ora 14:00, direcția de specialitate din cadrul ONJN a demarat acțiunea de control în locația în care au fost filmate imaginile menționate, echipa de inspectori identificând organizatorii de jocuri de noroc de tip slot machine și pariuri care își desfășoară activitatea în acea incintă.

După finalizarea acțiunilor de control și aplicarea sancțiunilor legale ce se impun, vom comunica rezultatele.

Subliniem că în conformitate cu normele legale în vigoare, nu doar participarea, ci și accesul minorilor în locațiile sau pe site-urile de jocuri de noroc, sunt strict interzise. Operatorii economici care dețin licență de exploatare a jocurilor de noroc sunt obligați să verifice identitatea jucătorilor, astfel încât să prevină accesul și participarea minorilor la orice fel de joc de noroc”, au comunicat reprezentanţii Compartimentului Relații Publice O.N.J.N.

Tag-uri:
minori pacanele, minori jocuri de noroc, minori pacanele vaslui

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A venit şi REACŢIA AUTORITĂŢILOR după ce doi MINORI au fost surprinşi când SE JUCAU LA PĂCĂNELE .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/minori-la-pacanele-in-vaslui-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/minori-la-pacanele-in-vaslui-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 20 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 36 Vizualizari Minori la pacanele, in Vaslui La puţin...

Preluat de la EVZ