loading…

Fumatul ar putea fi interzis în mașinile personale în care se află copii și femei gravide, potrivit unui amendament propus la proiectul de lege care stabilește modul în care funcționează piața tutunului.

Se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, precum și în autovehiculele în care se află minori sau femei însărcinate”, precizează amendamentul care a primit deja avizul Comisiei pentru buget, finanțe și bănci a Camerei Deputaților, informează Profit.ro.

„Având în vedere expunerea crescută la substanțele toxice din fumul de tutun în condițiile restrictive din punct de vedere al ventilației specifice autovehiculelor și imposibilitatea minorului și a fătului de a se apăra în fața acestei agresiuni, este datoria morală și legală a adulților de a-i proteja”.

Fumatul în spațiile publice închise este interzis din luna martie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/inca-o-interdictie-pentru-fumatori-ce-pregatesc-autoritatile-28914.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/inca-o-interdictie-pentru-fumatori-ce-pregatesc-autoritatile-28914-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv