Autor:
Iulia Iancu
| luni, 05 septembrie 2016 | 0 Comentarii
| 391 Vizualizari

Sursă foto_ Ştirile TVR

Premierul României, Dacian Cioloş se află în Germania într-o vizită oficială, unde are întâlniri cu autoritățile landului Bavaria şi cu reprezentanți ai unor puternice companii germane, precizează Ştirile TVR. Primul-ministru a călătorit cu o cursă aeriană de linie, la clasa Economic.

Dacian Cioloş a devenit, din nou, subiect de discuţii în mediul online, după ce, reporterul Ştirilor TVR, Ionuţ Gheorghe a publicat o imagine cu şeful Guvernului, călătorind cu clasa Economic a unei curse aeriene de linie TAROM.

Deşi unul din membrii echipajului avionului l-a invitat pe politician să se aşeze la clasa Business, Cioloş a refuzat politicos şi a spus că se va aşeza acolo unde i-a fost alocat locul. Astfel, cu bagajul în mână, premierul României şi-a făcut loc spre scaunul său, alături de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache. Şi celelalte 6 persoane care compun delegaţia oficială au călătorit la clasa Economic.

După aterizarea avionului, călătorii s-au ridicat pentru a coborî, însă stewardesele au făcut apel la răbdarea şi înţelegerea lor pentru a permite delegaţiei oficiale să coboare prima dată. Dacian Cioloş a schiţat un zâmbet şi şi-a cerut scuze. “Asta din cauza noastră” a mai spus şeful Guvernului.

Pe aeroportul din Munchen, delegaţia României a fost întâmpinată de ambasadorul Emil Hurezeanu. 

Tag-uri:
Emil Hurezeanu, dacian ciolos, seful guvernului, dragos tudorache, clasa economic, tarom, vizita oficiala in germania

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ciolos_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/09/ciolos_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Iulia Iancu | luni, 05 septembrie 2016 | 0 Comentarii | 391 Vizualizari Sursă foto_ Ştirile TVR Premierul României, Dacian Cioloş...

Preluat de la EVZ