Autor:
Andrei Micşa
| duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 25 Vizualizari

Un bărbat instabil PSIHIC a murit după ce a fost ÎMPUȘCAT de un polițist

Un bărbat extrem de violent și cunoscut pentru problemele sale psihice a murit după ce a fost împușcat de polițiști într-o confruntare violentă. Totul s-a petrecut în Râșnov, acolo unde trupele d eintervenție au fost chemate pentru a interveni în scandalul iscat de localnic, atunci când a atacat polițiștii cu o furcă.

Inițial, bărbatul s-a dus în curtea unei vecine cu un cuțit, pentru a-i tăia acesteia furtunul de la pompa de apă.

„Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă au sosit la locul indicat, iar bărbatul a ameninţat cu o furcă poliţiştii şi personalul ambulanţei. Prin urmare a fost solicitat ajutorul agenţilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale“, a spus Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

La sosirea echipajelor, bărbatul a fugit în podul casei de unde a aruncat cu pietre şi bucăţi de ţiglă în poliţişti, iar apoi a coborât cu două furci şi un cuţit.

„Agenţii au folosit mai multe spray-uri lacrimogene şi butelii de gaz pentru a-l opri pe bărbat, a fost somat să se oprească, însă acesta l-a atacat cu o furcă pe unul dintre agenţi, înţepându-l în zona pieptului. Agentul însă a fost protejat de vesta din dotare. Un alt poliţist a executat apoi un foc cu arma din dotare către agresor pentru a-şi salva colegul“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Bărbatul a fost împușcat în fesă, iar glonțul i-a ajuns în abdomen. A fost operat la scurt timp la Spitalul Județean Brașov, dar pierduse mult prea mult sânge, iar în cursul nopții, acesta a murit.

În 2010, bărbatul a mai atacat un agent de poliţie solicitat să intervină pentru a aplana un conflict, poliţistul fiind rănit de agresor. Pe numele acesuia a fost deschis atunci dosar penal, însă nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, ţinând cont că nu avea discernământ, potrivit sursei citate. 

Tag-uri:
politist, barbat, barbat impuscat, a murit, furca, a atac politistii, atac, arma alba, pistol

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politist-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politist-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Andrei Micşa | duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii | 25 Vizualizari Un bărbat instabil PSIHIC a murit după ce...

Preluat de la EVZ