loading…

Aproximativ 7.000 de militari și polițiști au înconjurat și blocat temporar baza aeriană de la Incirlik, folosită de forțele NATO pentru operațiunile împotriva Stat Islamic, pe fondul zvonurilor din presă privind o nouă tentativă de lovitură de stat, informează cotidianul Hurriyet, citat de TASS.

Ministrul turc pentru Afaceri Europen, Omer Celik, a anunțat pe rețelele sociale că operațiunea a fost doar o măsura generală de securitate , adăugând nu au fost depistate probleme acolo.

Poliția a comunicat că operațiunea a durat două ore și jumătate.

Pe de altă parte, cotidianul turc relatează că operațiunea s-a asemănat cu acțiunile militare din timpul recentei tentative de lovitură de stat din Turcia, de pe 15 iulie.

Potrivit Sputnik News online, care citează Hurriyet, poliția ar fi primit informații care indicau pregătirea unei noi tentative de lovitură de stat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-zvonuri-despre-o-noua-lovitura-de-stat-mii-de-soldati-au-inconjurat-baza-militara-de-la-incirlik-26602.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-zvonuri-despre-o-noua-lovitura-de-stat-mii-de-soldati-au-inconjurat-baza-militara-de-la-incirlik-26602-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv