Serialul ‘Game of Thrones/ Urzeala tronurilor’ se va încheia după finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informează contactmusic.com.

‘Game of Thrones’ se va încheia după sezonul opt, a confirmat directorul de programe al HBO, Casey Bloys. Serialul de televiziune care a primit 23 de nominalizări la Emmy, este pe cale să ajungă la final.

”Da, cred că D.B. Weiss și David Benioff au un plan foarte specific cu privire la numărul de sezoane pe care doresc să-l facă. Dacă aș fi putut să-i determin să-l facă mai lung, aș fi sugerat zece sezoane, dar noi vrem să îi lăsăm să decidă cum e mai bine și care cea mai bună versiune pentru serial”, a spus Casey Bloys.

Numărul de episoade pentru sezonul opt nu a fost încă decis. Totuși, producătorii au planificat un total de 75 de episoade pentru întreaga serie.

Sezonul șapte este așteptat în vara anului 2017, în timp ce ultimul sezon va fi difuzat în 2018.

“Game of Thrones” este seria cea mai longevivă, produsă și difuzată de HBO. Al șaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul “Urzeala tronurilor”, premiat cu Emmy și bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă Episodul final din al cincilea sezon al serialului “Urzeala tronurilor” a generase cea mai mare audiență din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puțin de 10.7 milioane de telespectatori, conform Hollywood Reporter.

Încă de la lansare, “Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global și cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google și cel mai dezbătut serial pe conturile rețelei de socializare Facebook din Statele Unite.

rootstireaActualitate/Esential
Serialul 'Game of Thrones/ Urzeala tronurilor' se va încheia după finalul celui de-al optulea sezon, a confirmat Casey Bloys, directorul de programe al postului de televiziune HBO, informează contactmusic.com. 'Game of Thrones' se va încheia după sezonul opt, a confirmat directorul de programe al HBO, Casey Bloys. Serialul de televiziune...

Preluat de la romania ntv