Autor:
Dodo Romniceanu
| duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 339 Vizualizari

Cancelarul german în viziunea celor care contesta politica sa imigraţionistă

Cel puţin 10.000 de oameni s-au adunat în Piaţa Washington din Berlin unde au scandat împotriva cancelarului german Angela Merkel, nemulţumiţi de politica imigraţionistă decisă de cea mai puternică femeie a Europei.

“Merkel muss weg!” (Merkel trebuie să plece) au strigat la unison mii de berlinezi. Lozinci asemănătoare au fost scandate şi în alte mari oraşe de pe teritoriul Germaniei. Amplele acţiuni de protest au loc în contextul în care în ultimele două săptămâni ţara cu cea mai puternică economiei a Europei a fost ţinta a patru atacuri, trei dintre acestea fiind comise de persoane care au pătruns, anul trecut, ca reufugiaţi pe teritoriul Germaniei.

Potrivit estimărilor, peste un milion de refugiaţi şi migranţi exonomici au pătruns în Germania numai în cursul lui 2015.

Deşi a criticat dur recentele acaturi teroriste pe care le-a calificat “şocante, deprimante şi terifiante,, cancelarul german a anunţat în urmă cu câteva zile că nu intenţionează să schimbe politica de primire a refugiaţilor.

Tag-uri:
refugiati Germania, proteste Germania, Merkel migranti, Merkel refugiaţi, prosteste Berlin

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/merke3-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/merke3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii | 339 Vizualizari Cancelarul german în viziunea celor care contesta politica...

Preluat de la EVZ