Autor:
Ana Petrescu
| duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 449 Vizualizari

Sorin Ovidiu Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu a recunoscut în fața procurorilor DNA toate acuzațiile din dosarul în care e anchetat Bogdan Olteanu. SOV îi amenință, într-o postare pe pagina sa de Facebook, pe politicienii și ziariștii pe care i-a plătit cu faptul că deține informații compromițătoare despre aceștia.

“Îmi cer iertare!

Îmi cer scuze că, în ciuda extraselor de cont și a viramentelor prezentate în denunțul făcut de familia Ion și Ionut Eftime împotriva mea și a lui Bogdan Olteanu, nu am avut bărbăția să neg evidențele și am admis că firmele și conturile îmi aparțin.

Îmi cer scuze că, în ciuda declarațiilor a patru martori conform cărora Bogdan Olteanu m-a vizitat în Deltă, nu am avut bărbăția să neg în fața procurorilor acest lucru.

Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaș de jurnaliști, moderatori și comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice și cu bale la guri; evident că nu mă refer la toți.

Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăția să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel niște false călăuze pentru o masă uriașă, îndobitocită și dornică de sânge.

Acest text nu este nici de justificare, nici de renunțare, este doar punerea la punct a celor ce și-au permis, fără să mă cunoască sau fără să cunoască ce s-a întâmplat cu adevarat, să emită judecăți de valoare asupra mea”, scrie pe Facebook Sorin Ovidiu Vîntu.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut joi noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu. În dosarul Deltei Dunării, Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influență.

Olteanu a primit de la Sorin Ovidiu Vîntu 1 milion de euro şi sprijin electoral constând în servicii de marketing și consultanță în schimbul efectuării de demersuri pe lângă membrii Guvernului României pentru determinarea numirii lui Liviu Mihaiu pe postul de guvernator al Deltei Dunării.Magistrații Curții Supreme au ajuns la concluzia că Bogdan Olteanu să fie arestat la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.Tag-uri:
Sorin Ovidiu Vintu, Bogdan Olteanu, guvernator Delta Dunarii, Liviu Mihaiu, DNA, sov, facebook, jurnalisti, politicieni, recunoaste, acuzatii, firme, conturi, declaratii, martori, olteanu, vantu, nintu, jurnalistiprocurori

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/vintu1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/vintu1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Ana Petrescu | duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii | 449 Vizualizari Sorin Ovidiu Vîntu Sorin Ovidiu Vîntu a recunoscut...

Preluat de la EVZ