loading…

Mircea Lucescu și-a început mandatul la Zenit cu un trofeu, Supercupa Rusiei, însă în primul meci de campionat a obținut doar o remiză. Formația tehnicianului în vârstă de 71 de ani a încheiat la egalitate, scor 0-0, confruntarea cu Lokomotiv Moscova.

Antrenorul român al echipei Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu, le-a confirmat jurnaliștilor ruși că unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai săi își dorește să părăsească clubul din Sankt-Petersburg. Chiar dacă și l-ar dori în continuare pe belgianul Axel Witsel, Lucescu nu se poate opune unei plecări a mijlocașului de 27 de ani.

Axel Witsel vrea să plece. Nu l-am folosit titular cu Lokomotiv pentru a diminua riscul unei accidentări. Am nevoie de el, de experiența lui, dar jucătorul vrea să plece“, a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă după partida cu Lokomotiv Moscova, din prima etapă a campionatului Rusiei.

Conform presei din Anglia și din Italia, Internazionale Milano, Everton, Juventus, Napoli, Liverpool și Chelsea sunt echipele interesate de mijlocașul de 27 de ani.

În sezonul trecut, Witsel a strâns 41 de meciuri pentru Zenit, timp în care a marcat șase goluri și a oferit cinci pase decisive.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/mircea-lucescu-antrenor-zenit-am-nevoie-de-experienta-lui-axel-witsel-dar-el-vrea-sa-plece-26607.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/mircea-lucescu-antrenor-zenit-am-nevoie-de-experienta-lui-axel-witsel-dar-el-vrea-sa-plece-26607-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv