loading…

Au mai rămas șase zile până la primul meci al naționalei de handbal feminin la Jocurile Olimpice de la Rio, cel cu Angola din cadrul Grupei A. Până atunci, una din principalele griji ale staff-ului tehnic și medical este să o aducă pe Cristina Neagu la o formă optimă de competiție.

Cristina Neagu a urmărit de pe margine turneul de pregătire din Norvegia din cauza unei accidentări și a continuat programul de recuperare și la revenirea în țară, la începutul acestei săptămâni.

Am avut o întindere musculară, am făcut toată săptămâna recuperare, sper ca de marți (n.r. când echipa va fi deja la Rio) să intru în program normal cu echipa, să nu mai am dureri. Cred că nu este ceva serios, dar mi-a dat destule bătăi de cap până acum”, a vorbit Cristina Neagu pentru ProSport despre situația de moment pe care o traversează.

Cea mai bună handbalistă a lumii a relatat faptul că nu s-a simțit deloc comodă în situația de a urmări de pe margine evoluțiile României la turneul din Norvegia:

A fost dificil pentru că eu nu am mai jucat din luna mai, deci nu am niciun meci de pregătire până la Jocurile Olimpice. Nu este o situație prea plăcută, încerc și sper din tot sufletul să mă pot pregăti de săptămâna viitoare, pentru că am nevoie de antrenament. Este foarte greu să prind o formă sportivă bună la Jocurile Olimpice fără antrenamente și fără jocuri de pregătire”.

În ciuda problemelor cu care s-a confruntat în această perioadă, Cristina Neagu a rămas pozitivă în privința modului cum se va prezenta România în turneul de handbal la Rio:

Ne-am pregătit, suntem foarte motivate, ne dorim din suflet o medalie, dar rămânem cu picioarele pe pământ pentru că este o competiție foarte grea și este foarte dificil să ajungem să luptăm pentru medalii. Încerc să fac tot ce depinde de mine să fiu în formă la sfârșitul săptămânii viitoare când vor începe Jocurile Olimpice”, a declarat Cristina Neagu pentru ProSport.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cristina-neagu-fac-tot-ce-depinde-de-mine-sa-fiu-in-forma-la-jocurile-olimpice-26606.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cristina-neagu-fac-tot-ce-depinde-de-mine-sa-fiu-in-forma-la-jocurile-olimpice-26606-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv