Autor:
Ana Petrescu
| duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

Clotilde Armand și Nicușor Dan, USB

Consilierul Uniunii Salvați Bucureștiul Clotilde Armand a declarat că Liviu Mihaiu nu e “în niciun caz membru” USB și că acesta doar a participat la prima dezbatere cu Nicușor Dan din campania pentru alegerile locale fiindcă foarte mulți oameni din partid erau atunci într-o ședință, notează Mediafax.

De asemenea, Armand a precizat că nu-l cunoaște personal pe Liviu Mihaiu și că nu l-a văzut niciodată pe la sediul USB.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat că atunci, în ultimul moment i s-a cerut lui Nicuşor un susţinător, eram toţi în altă parte. (…) A fost o cerere de moment, s-a dus şi soţul meu atunci. Eram într-o şedinţă cu foarte mulţi din USB, noi aveam ceva şi n-am putut să ne ducem”, a explicat Armand într-o emisiune difuzată duminică de postul B1TV.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost reținut joi noaptea de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu. În urma audierilor lui Bogdan Olteanu, acesta a primit sentința din partea judecătorilor. După ce au ascultat ce a avut de zis, magistrații Curții Supreme au ajuns la concluzia că Bogdan Olteanu să fie ARESTAT LA DOMICILIU pentru o perioadă de 30 de zile.

În Dosarul Deltei Dunării, Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influență. Viceguvernatorul BNR a primit de la Sorin Ovidiu Vîntu 1 milion de euro şi sprijin electoral constând în servicii de marketing și consultanță în schimbul efectuării de demersuri pe lângă membrii Guvernului României pentru determinarea numirii lui Liviu Mihaiu pe postul de guvernator al Deltei Dunării. Mihaiu, fostu guvernator al Deltei Dunării în perioada 2008-2009 a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu a ştiut de presupusă tranzacţie referitoare la numirea sa în funcţie.

Tag-uri:
Bodgan Olteanu, Liviu Mihaiu, USB, Clotilde Armand, Nicusor Dan, Delta Dunarii, Sorin Ovidiu Vintu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/clotilde-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/clotilde-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | duminică, 31 iulie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari Clotilde Armand și Nicușor Dan, USB Consilierul Uniunii...

Preluat de la EVZ