Autor:
Radu Andreea
| sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 85 Vizualizari

Poliţista se afla în afara orelor de serviciu când un hoț a încercat să fure telefonul mobil al prietenei sale, în timp ce se plimbau relaxate în parc. Imaginile cu Mikaela Kellner care era îmbrăcată sumar când și-a răpus “atacatorul”, fac înconjurul lumii.

Un ofițer de poliție suedez care se afla în afara serviciului a dat unui pungaș șocul vieții lui atunci când l-a doborât la pământ purtând doar o pereche de bikini.

Mikaela Kellner, un veteran al Swedish Ninja Warrior și ofițer de poliție de 11 ani, făcea plajă într-un parc de la Stockholm, cu prietenii, atunci când hoț de buzunare s-a apropiat.

Deghizat într-un vânzător de reviste pentru oamenii fără adăpost, omul a început să vorbească cu grupul de femei îmbrăcate în bikini.

Abia după ce acesta a plecat unul dintre prietenii lui Mikaela au realizat că telefonul mobil a dispărut.

“Le-am spus prietenilor mei să ţină un ochi pe lucrurile lor. Dar, de îndată ce tipul a plecat, unul dintre prietenii mei a spus <> “, a declarat poliţista pentru The Local.

“Nu trecuse nicio clipă, aşa că am fugit după el, poate cam 15 de metri, sau cam aşa ceva. Unul dintre prietenii mei este, de asemenea, ofiţer de poliţie, aşa că am pus mâna pe el. A încercat să scape, astfel ne-am ţinut pe el cu şi mai multă greutate “, a completat aceasta.

Apoi a adăugat: “Am acţionat din instinct şi nu am stat prea mult pe gânduri, până ce l-am pus jos. Când stăteam acolo, m-am uitat celelalte două prietene ale noastre, care nu sunt ofiţeri de poliţie şi mi-am dat seama că, probabil, părea destul de amuzant. Dar aş fi intervenit indiferent de tinuta mea.”


Transformarea ŞOCANTĂ a celui mai BIZAR culturist din lume. Cum arată acest taur Ferdinand al Rusiei | GALERIE FOTO

HULK EXISTĂ și trăiește în Iran. Cum arată URIAȘUL care a UIMIT miloane de internauți | GALERIE FOTO

„Iranianul Hulk” „Iranianul Hulk” „Iranianul Hulk” „Iranianul Hulk”


NU SE SPALĂ niciodată dar SUNT DORITE de milioane de toţi bărbaţii din jurul lor. Secretul femeilor a căror INDECENŢĂ emană frumuseţe | GALERIE FOTO

Tag-uri:
politista in bikini, Mikaela Kellner, suedia politie, hot prins, a prins un hot, politista vedeta, imagine virala politista

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politista_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politista_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Radu Andreea | sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii | 85 Vizualizari Poliţista se afla în afara orelor de...

Preluat de la EVZ