loading…

Un bărbat în vârstă de circa 50 de ani din Arad, care a mers la pescuit și a intrat băut la scăldat, s-a înecat, astăzi, într-un canal de irigații de pe raza comunei Socodor, transmite Mediafax.

Colegul cu care bărbatul mersese la pescuit este cel care a sunat la serviciul numărului unic de urgență 112.

Persoana înecată, un bărbat de aproximativ 40-50 de ani, era la pescuit cu încă un prieten. Din declarațiile acestuia, au consumat băuturi alcoolice, iar apoi bărbatul a intrat în canal pentru a face baie.

După aproximativ 20 de minute, partenerul său de pescuit a apelat serviciul 112, a fost alertată Garda de Intervenție Chișineu Criș, care s-a deplasat cu un echipaj cu barcă și trei subofițeri și după circa 30 de minute de căutări a fost găsit cadavrul bărbatului în canalul de irigații de pe raza comunei Socodor. Acesta a fost scos la mal și predat către colegii de la Medicina Legală“, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, căpitan George Pleșca.

În județul Arad, în acastă vară doi adolescenți de 14 și 15 ani s-au înecat la scăldat, în balta balastierei de la Șofronia, pe data de 25 iunie, și în balta de la Ghiroc, pe data de 21 iulie.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv