loading…

Viața după gratii nu este întotdeauna un coșmar. O demonstrează un traficant de droguri brazilian din Paraguay, care de-a lungul anilor petrecuți în închisoare a avut parte de un apartament de lux.

Conform publicației Daily Mail, autoritățile i-au permis lui Jarvis Pavao un tratament VIP. Acestuia i-au fost puse la dispoziție trei camere, o bucătărie complet utilată, baie proprie, aer condiționat, televizor, o bibliotecă, dar și o sală de conferințe.

Apartamentul luxos a fost descoperit după ce gardienii au primit informații că traficantul plănuiește să evadeze și că ascunde o bombă. Avocatul lui Jarvis Pavao a declarat că situația era cunoscută de mai mulți oficiali din Paraguay, dar că tăcerea le-a fost cumpărată cu mulți bani.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/apartament-de-lux-dupa-gratii-pentru-un-lord-al-drogurilor-26626.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/apartament-de-lux-dupa-gratii-pentru-un-lord-al-drogurilor-26626-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv