loading…

Punctele de trecere a frontierei din vestul țării se aglomerează de la o oră la alta, după ce românii care muncesc în vestul Europei vin în țară ca să-și petreacă vacanța cu familia, polițiștii de frontieră luând măsuri speciale pentru a face față traficului.

Cel mai mai aglomerat este punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 de pe autostrada Nădlac-Arad, unde traficul s-a dublat în ultimele 24 de ore față de o zi obișnuită, prin punctul de trecere a frontierei de pe autostradă tranzitând peste 50.000 de persoane în 24 de ore.

Pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, față de o zi obișnuită, traficul s-a dublat, pe aici tranzitând peste 50.000 de persoane în 24 de ore. Sâmbătă seara la Nădlac 2 au fost perioade în care s-a așteptat 100 de minute pe sensul de intrare în țară, iar duminică dimineața s-a așteptat la un moment 40-60 de minute. Pentru a face față traficului crescut se lucrează la capacitate maximă“, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar șef de poliție Laura Beatrice Bondar.

Polițiștii de frontieră din vestul țării au luat măsuri speciale pentru a face față creșterilor de trafic așteptate pentru sezonul estival. Astfel, s-au luat măsuri de suplimentare a personalului care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și de creștere a numărului arterelor de control din punctele de frontieră, în limita configurației acestora, fiind folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei și în cele mai aglomerate, în funcție de trafic. Sunt suplimentate arterele de control pe sensul de intrare sau ieșire și echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.

La punctul de trecere a frontierei de pe autostradă se lucrează pe 6 benzi de intrare în țară cu 12 polițiști de frontieră pentru a face față traficului crescut.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/aglomeratie-la-vama-nadlac-asteptare-de-o-ora-pentru-cei-ce-vor-sa-intre-in-tara-26601.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/aglomeratie-la-vama-nadlac-asteptare-de-o-ora-pentru-cei-ce-vor-sa-intre-in-tara-26601-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv