loading…

1 august vine cu vești bune pentru agricultori, dar și pentru angajații din cercetare. Taxa pe valoare adăugată în Agricultură scade de la 20 la 9%.

Vor beneficia de această reducere mai multe produse și servicii, precum livrarea de pesticide, semințe și îngrășăminte. De cealaltă parte, cercetătorii vor fi scutiți de impozit la fel ca programatorii IT și vor încasa mai mulți bani după eliminarea impozitului pe venit de 16%. Condițiile de aplicare a facilității trebuie să fie detaliate printr-un ordin comun al miniștrilor economiei, finanțelor și muncii.

Dacă Ministerul de Finanțe a postat un proiect referitor la bunurile și serviciile din agricultură pentru care se va aplica TVA de 9%, pentru cei care obțin venituri din activitatea de cercetare sau de dezvoltare tehnologică nu a fost publicat nimic. Scutirea va fi acordată începând cu veniturile lunii august.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/1-august-vine-cu-scutire-impozit-salarii-si-un-tva-de-9-in-agricultura-26625.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/1-august-vine-cu-scutire-impozit-salarii-si-un-tva-de-9-in-agricultura-26625-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv