loading…

Walter Zenga este noul antrenor al lui Wolverhampton, echipă din liga a doua engleză, care a făcut anunțul pe site-ul oficial al clubului. Fostul tehnician de la Steaua și Dinamo va avea ca obiectiv promovarea, după ce clubul a fost cumpărat de conglomeratul financiar chinez Fosun International.

“Wolverhampton anunță că Walter Zenga devine noul antrenor principal al echipei. Zenga a mai antrenat în trecut pe Steaua București, Steaua Roșie Belgrad și formații din Serie A precum Catania, Palermo sau Sampdoria. Ca jucător, Zenga a avut o carieră impresionată ca portar la Inter Milano și Sampdoria. Zenga va fi prezent sâmbătă în tribune pentru a urmări partida amicală cu Swansea, iar de luni își va intra efectiv în atribuții”, se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al grupării din Championship.

Jeff Shi, directorul celor de la Wolverhampton, s-a declarat entuziasmat de noul manager al clubului: “Suntem încântați că am reușit să-l aducem. Are un istoric excelent atât ca jucător, cât și ca antrenor și o experiență bogată care îl va ajuta în ceea ce are de făcut la echipa noastră. Walter este o persoană extrem de pasionată care trăiește pentru fotbal și este întotdeauna determinat să realizeze ceea ce își propune. Suntem alături de el, îl vom susține și sperăm să promovăm în Premier League”.

Wolverhampton Wanderers a fost cumpărat de către conglomeratul financiar chinez Fosun International, pentru aproximativ 54 de milioane de euro.

Wolverhampton Wanderers a încheiat sezonul trecut pe locul 14 în Championship, la 16 puncte distanță de play-off și cu 18 puncte avans față de pozițiile retrogradabile.

Echipa de fotbal înființată în 1877 a fost de trei ori campioană a Angliei (în 1953, 1957 și 1958), finalistă a Cupei UEFA (1972) și cvadruplă câștigătoare a Cupei Angliei (1893, 1908, 1949, 1960).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/walter-zenga-este-noul-antrenor-al-lui-wolverhampton-echipa-din-liga-a-doua-engleza-26575.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/walter-zenga-este-noul-antrenor-al-lui-wolverhampton-echipa-din-liga-a-doua-engleza-26575-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv