Autor:
Radu Andreea
| sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 38 Vizualizari

Traian Băsescu

Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la România Tv că nu actualul preşedinte Klaus Iohannis a inventat statul de drept în România, precizând că acesta nu a recunoscut hotărârea definitivă a Curţii de Apel Braşov prin care a fost deposedat de o casă.

“Nu Iohannis a inventat statul de drept în România. (…) Vreau să vă dau câteva exemple în care arătăm că nu suntem stat de drept, iar domnul Iohannis nu e străin de acest lucru. (…) Familia Iohannis a fost deposedată de una din case printr-o hotărâre definitivă a Curţii de Apel Braşov. Ce a făcut domnul Iohannis? A spus că nu e mulţumit. (…) Pentru că nu-i mulţumită persoana Iohannis, s-a şi aprobat revizuirea şi mutarea procesului la Piteşti”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Fostul președinte al României a precizat că această cale extraordinară de atac nu poate fi folosită de orice persoană.

“Pentru unii se poate, pentru alţii nu se poate, asta e marea problemă. Când preşedintele nu recunoaşte o hotărâre definitivă, nu mai suntem în faţa unui stat de drept, pentru că dânsul a dat un exemplu clar, cum se raportează la justiţie. Eu, deşi (…) în procesul fratelui meu (…) am cu totul alte convingeri din ceea ce ştiu decât rezultatul definitiv, am spus ‘Asta este hotărârea judecătorilor, mă înclin în faţa ei'”, a spus Băsescu.Tag-uri:
Traian Băsescu, Klaus Iohannis, statul de drept, statul de drept Romania, Romania, justitie, judecatori

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/traian-basescu-1-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/traian-basescu-1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Radu Andreea | sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii | 38 Vizualizari Traian Băsescu Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la...

Preluat de la EVZ