loading…

Șoferul unui TIR a murit la doar 33 de ani după ce a făcut un infarct din cauza suprasolicitării. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiețel de numai 5 luni. 

Potrivit jurnalgiurgiuvean.ro, tânărul se angajase cu doar 6 luni în urmă la firma finlandeză de transport internațional de marfă, ”Transnek”, unde făcea curse regulate în toată Europa. La 2-3 luni, acesta primea câte o pauză de 3 săptămâni interval de timp în care se putea întoarce acasă.

Era plătit, în țară, cu salariul minim pe economie, iar traseele din Europa erau remunerate cu diurne care nu se impozitau, ce ajungeau la aproximativ 2.000 euro pe lună. Plata se făcea în funcție de numărul de kilometri parcurși în luna respectivă. Practic tânărul pentru a câștiga cât mai mulți bani era ”tentat” să conducă cât mai mult, mai ales că tirurile erau dotate cu sistem de monitorizare GPS, adică se aflau sub o permanentă supraveghere a firmei.

Săptămâna trecută, deși nu se plânsese de ceva anume, neacuzând antecedente medicale, din pricina programului suprasolicitant, a cumulării unui număr foarte mare de zile și nopți nedormite, a excesului de cofeină și de energizante fără de care nu mai putea face față unui astfel de program, sistemul cardiac i-a cedat definitiv, iar Florin a murit în urma unui infarct.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tragedie-soferul-unui-tir-a-murit-dupa-ce-a-facut-infarct-din-cauza-programului-suprasolicitant-26583.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/tragedie-soferul-unui-tir-a-murit-dupa-ce-a-facut-infarct-din-cauza-programului-suprasolicitant-26583-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv