Autor:
Dan Dumitriu
| sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 136 Vizualizari

16-07/10gorghiu-465×390

Călin Popescu-Tăriceanu i-a luat apărarea lui Bogdan Olteanu și i-a atras atenția co-președintelui PNL Alina Gorghiu că se comportă sub demnitatea la care s-ar fi așteptat. Președintele Senatului face referire la faptul că Olteanu și Gorghiu au fost nu numaicolegi de partid și parteneri de afaceri, dar și iubiți. Exact în perioada în care se presupune că s-a dat mita de 1 milion de euro.

Bogdan Olteanu a ajutat-o pe Alina Gorghiu să urce treptele în cariera politică, iar ea face comentarii sub demnitatea la care m-aş fi aşteptat. Fără ajutorul lui, nu ajungea nimic, nu ajungea în Parlament (…) Declaraţia ei lasă loc la bănuieli legate de Bogdan Olteanu”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

”Alina Gorghiu se ocupă de toate subiectele mărunte ce apar în fiecare zi, iar asta îmi dovedeşte că nu o să crească niciodată ca om politic. Noi discutăm acuzaţiile aduse un personaj de o factură mai mult decât îndoielnică. Când o să ajungem să vorbim şi despre problemele serioase ale României? Despre pensii, despre salarii sau despre gradul de absorbţie al României?”, a spus Tăriceanu. 

CITEȘTE ȘI DESPRE FEMEIA MISTERIOASĂ DIN JURUL MITEI DE 1 MILION de EURO.

Relația dintre Bogdan Olteanu și Alina Gorghiu are implicații mult mai adânci, fiind nu numai parteneri politici și de afaceri, dar și implicați într-o relație sentimentală în perioada 2008-2009, exact intervalul în care se presupune că s-a dat mita de 1 milion de euro.

Reacția lui Călin Popescu-Tăriceanu a fost determinată de faptul că anterior, într-o emisiune la Antena 3, copreședintele PNL Alina Gorghiu declarase:

”Nu știu ce conține dosarul cu pricina, un lider de partid politic nu e analist, nu e avocat, trebuie sa fie cumpătat. Am fost colega cu Olteanu, am fost asociată cu el într-o societate de avocatura, cred ca e un om corect. Sunt mâhnită când vad ca unii oameni folosesc politic nefericirea altora. E o mârlănie ce fac unii cu postările pe Facebook. Să ştiţi că dacă plouă afară este vina Alinei Gorghiu, că ninge afară este tot vina Alinei Gorghiu, dacă Ponta are o problemă tot vina Alinei Gorghiu este şi indiferent cine are pe lumea aceasta ceva în neregulă vina îmi aparţine tot mie din perspectiva lui Ponta. Nu mă aştept să treacă 24 de ore să nu mă pomenească, ar fi revelaţia deceniului să nu aibă Ponta numele Gorghiu pe buze.”

Alina Gorghiu a încercat să apere numele lui Bogdan Olteanu și al PNL: “Nu am auzit că s-ar fi dat bani în sediul partidului. Exclud orice fel de întâmplare de genul acesta. Vom vedea ce zice ancheta. Nu vreau să planeze asupra partidului vreo suspiciune, chiar dacă în 2008 partidul era condus de Călin Popescu-Tăriceanu. Nu vreau să las suspiciunea că Tăriceanu ar fi finanțat partidul cu bani proveniți din surse ilegale.”

Tag-uri:
bogdan olteanu, sov, tariceanu, alina gorghiu, gorghiu, mita, dna, antena 3, pnl, alde

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/10gorghiu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/10gorghiu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Dan Dumitriu | sâmbătă, 30 iulie 2016 | 0 Comentarii | 136 Vizualizari 16-07/10gorghiu-465x390 Călin Popescu-Tăriceanu i-a luat apărarea lui Bogdan...

Preluat de la EVZ