loading…

Românul ucis în atentatul de la Nisa a fost condus astăzi pe ultimul drum, la Cimitirul Eroilor din Rovinari. Sute de oameni au venit pentru a-i aduce un ultim omagiu.

La înmormântare nu au putut participa soția și copilul lui Cristian Coman, aceștia fiind în continuare spitalizați în Franța, transmite Mediafax.

Aproximativ 200 de oameni au participat, sâmbătă, la slujba de înmormântare a lui Cristian Coman, tânărul de 34 de ani ucis la Nisa.

După ce a fost depus, timp de două zile, la Catedrala din Rovinari, sicriul a fost dus la Cimitirul Eroilor, din localitate. Pe ultimul drum i-au fost alături lui Cristian Coman rudele, prietenii și alți oameni care l-au îndrăgit. Cu toții l-au descris pe acesta drept un om bun, care și-a salvat soția și fiul cu prețul vieții.

Împietrită de durere, mama acestuia, diagnosticată cu o boală cumplită, a strâns tot timpul la piept tabloul cu fotografia copilului său.

”Unde ești Cristi, unde ești mamă? Că nu te văd, copilul meu!”, a reușit să spună femeia, în timp ce își conducea fiul pe ultimul drum.

”Păcat pentru că avea viitorul în față. Era deștept, cunoștea trei limbi străine, un băiat extraordinar de deștept, frumos, familist, care nu ieșea din cuvântul mamei lui. Mare păcat! Ce mamă îndurerată! Toată familia e îndurerată și te iubește, Cristi. Suferim toți din cauza ta. Indiferent cât ne rugăm la Dumnezeu, ce hotărăște Dumnezeu în viața asta, asta face cu noi toți. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat unchiul lui Cristian.

La funeralii a participat și un francez căsătorit cu o tânără din Gorj. Acesta nu l-a cunoscut pe Cristian Coman, însă a fost impresionat de tragedia de la Nisa.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romanul-mort-in-atentatul-de-la-nisa-inmormantat-la-rovinari-in-lipsa-sotiei-si-a-copilului-26596.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romanul-mort-in-atentatul-de-la-nisa-inmormantat-la-rovinari-in-lipsa-sotiei-si-a-copilului-26596-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv