loading…

Un tânăr de 24 de ani, din Hunedoara, a căzut victimă escrocilor prin metoda “Accidentul”. El a fost convins de către doi indivizi necunoscuți, cu care a vorbit la telefon, că trebuie să plătească o mie de euro pentru a-și salva de consecințele legii o rudă care ar fi lovit cu mașina un copil.

Potrivit ziuadevest.ro, bărbatul a dus, ieri dimineață, banii în Deva și i-a lăsat sub ștergătorul de la parbrizul unei mașini, așa cum primise indicații la telefon. După ce și-a dat seama că a fost înșelat, tânărul s-a dus la Poliția Hunedoara și a povestit că, în timpul nopții, a fost sunat pe telefonul fix de acasă, iar un bărbat s-a recomandat a fi vărul său din Brăila. Individul i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier, în care a rănit grav un copil.

”La un moment dat, convorbirea a fost preluată de un alt bărbat, presupus procuror, care i-a spus că în acest caz este nevoie de suma de 5.800 de euro pentru că vărul sau să se împace cu familia minorului lovit. Tânărul i-a spus apelantului că dispune doar de suma de 1.000 euro și s-a deplasat în municipiul Deva, unde a lăsat suma de bani sub ștergătorul parbrizului unui autoturism”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Laura Bradu.

Abia când s-a întors acasă, tânărul l-a sunat pe vărul sau și astfel și-a dat seama că a fost înșelat.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/metoda-accidentul-tanar-pacalit-sa-lase-1-000-de-euro-sub-stergatorul-unui-parbriz-26579.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/metoda-accidentul-tanar-pacalit-sa-lase-1-000-de-euro-sub-stergatorul-unui-parbriz-26579-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv