loading…

Sportivi australieni prezenți la Jocurile Olimpice de la Rio au fost evacuați din apartamente, din cauza unui incediu care a izbucnit în blocul din Satul Olimpic unde aceștia erau cazați. Potrivit agenției de presă Xinhua, pompierii au intervenit imediat, iar incediul a fost stins în scurt timp.

Sportivii australieni nu au avut parte de o noapte liniștită. În sectorul rezervat acestora în Satul Olimpic, s-a declanșat o alarmă de incendiu și au fost evacuați în cel mai scurt timp. Potrivit oficialilor delegației australiene, incendiul a fost pornit de la o țigară aprinsă, însă pompierii au intervenit imediat și sportivii au revenit în apartamente după o jumătate de oră.

“A fost un incendiu în blocul 23 al Satului Olimpic, se pare că în subsol. Era foarte mult fum, iar noi am fost nevoiți să-i evacuăm pe sportivi. Pompierii au intervenit, totul a fost controlat și ne-am întors în camere. Nu a fost o mare dramă”, a dezvăluit Mike Tancred, purtătorul de cuvânt al Comitetului Olimpic Australian.

Delegația Australiei care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio este formată din 419 sportivi, care vor concura în 26 de discipline sportive. De asemenea, australienii au cucerit de-a lungul timpului 468 de medalii la Jocurile Olimpice de vară, la 25 de ediții: 139 de medalii de aur, 152 de argint și 177 de bronz.

Kitty Chiller, șeful delegației australiene, s-au plâns de cablurile expuse și de toalete blocate din Satul Olimpice, considerând precare condițiile de cazare, mai ales că Jocurile Olimpice vor debuta pe 5 august. Chiller a refuzat, inițial, ca delegația Australiei să locuiască în Satul Olimpic, dar s-a mutat la începutul acestei săptămâni după ce peste 600 de muncitori au efectuat reparațiile necesare și solicitate de șeful delegației de la Antipozi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/jocurile-olimpice-de-la-rio-delegatia-australiei-a-fost-evacuata-din-satul-olimpic-26576.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/jocurile-olimpice-de-la-rio-delegatia-australiei-a-fost-evacuata-din-satul-olimpic-26576-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv