loading…

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – structura centrală și Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Prahova au prins în flagrant o persoană în timp ce primea mită de la un denunțător pentru a-și trafica influența pe lângă un funcționar cu putere de decizie din cadrul Primăriei Ploiești, surse judiciare declarând că cel care a primit mită este un fost ofițer SRI.

“În fapt, la data de 29.07.2016, cetățeanul R.A.O. a primit 2.000 lei de la S.C., denunțător în cauză, pentru a-și trafica influența la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, în scopul prelungirii delegării denunțătorului în funcția de director general al unui club sportiv din localitate”, se arată într-un comunicat de presă emis, astăzi, de DGA.

Surse judiciare au declarat că denunțătorul este chiar Cezar Stoichiciu, actualul șef al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploiești, iar persoana prinsă cu mită ar fi Adrian Radu, fost ofițer SRI, notează Agerpres.

În schimbul banilor, acesta din urmă trebuia să intervină pe lângă primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, au precizat sursele citate.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus față de inculpat punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și luarea față de acesta a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Tehnic și Serviciului Operații din cadrul Direcției Generale Anticorupție.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fost-ofiter-sri-prins-in-flagrant-cu-mita-pentru-a-interveni-pe-langa-primarul-ploiestiului-26566.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fost-ofiter-sri-prins-in-flagrant-cu-mita-pentru-a-interveni-pe-langa-primarul-ploiestiului-26566-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv