loading…

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a decedat și alte cinci persoane au fost rănite, între care și un copil de 9 ani, într-un accident mortal petrecut sâmbătă pe DN1, în localitatea Șercaia, în apropiere de municipiul Făgăraș.

La locul acestui accident mortal s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Medicii au găsit la fața locului o persoană încarcerată, în stop cardio-respirator, care ulterior a decedat.

Dr. Adriana Palaghiea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Brașov, a precizat pentru Agerpres că răniții din acest accident mortal au fost transportați la Spitalul Municipal Făgăraș, dar există solicitări ale medicilor de acolo, în urma triajului, ca răniții să fie transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-un-mort-si-cinci-raniti-in-urma-unei-ciocniri-26565.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-un-mort-si-cinci-raniti-in-urma-unei-ciocniri-26565-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv