loading…

Un bărbat în vârstă de 42 de ani și fiul acestuia în vârstă de patru ani au murit într-un accident rutier ce a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Călinești, după ce căruța nesemnalizată cu care se deplasau a fost lovită de un taxi.

Accidentul mortal a avut loc pe DN 7, Pitești- Găești, în comuna Călinești, județul Argeș.

Potrivit polițiștilor, un autoturism a izbit violent o căruță nesemnalizată. În urma impactului, căruțașul a decedat pe loc.

În căruță se afla și un copil de aproximativ patru ani, în stare critică în urma impactului. La fața locului au fost chemate mai multe ambulanțe. Copilul a fost resuscitat, dar manevrele n-au dat rezultat.

Taximetristul, în vârstă de 52 de ani, locuiește în Călinești. Se pare că bărbatul mergea spre casă în momentul în care a intrat în plin în căruța nesemnalizată corespunzător, pe care a susținut în fața anchetatorilor că a observat-o prea târziu și nu a mai putut evita impactul.

În autoturismul implicat în accident, folosit ca taxi, nu se aflau clienți, ci doar șoferul care a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat pentru Mediafax Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt IPJ Argeș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-caruta-spulberata-de-un-taxi-un-barbat-si-fiul-de-4-ani-au-murit-pe-loc-26562.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-caruta-spulberata-de-un-taxi-un-barbat-si-fiul-de-4-ani-au-murit-pe-loc-26562-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv